Изберете страница

Закупената стока от нас може да бъде с монтаж

Пергола с полиестерно платнище и страници 3х4х2.25м TLC188-B

МОНТАЖ на: Перголи, шатри и навеси

Купете нова пергола за вашата градина, като поръчате доставка и монтаж

Декинг WPC Salag Eco 25х140мм орех 2.2м

МОНТАЖ на: Декинг

Избери и купи декинг с допълнителне монтаж

Invertoren klimatik Aufit (1)

МОНТАЖ на: Климатици

Поръчай климатик за вашия дом или офис с включен монтаж

Hanger

За Нас

Добре дошли в света на Хоумпласт Инженеринг ООД! С гордост можем да споделим, че вече 6 години оперираме успешно на Българския и от 2023 г. на Гръцкия пазар. Нашата мисия е да бъдем Вашият надежден партньор при всяко строителство и ремонтно предизвикателство. Постоянно търсим да предоставяме най-добрите цени и избор номер 1 за професионалисти и любители, които искат да вдъхнат живот на своите идеи и проекти.

Визия

Нашата визия е да сме не само строителен онлайн хипермаркет, а истински строител на мечти, като предлагаме монтаж на много от продаваните продукти. Ние вярваме, че всеки проект има потенциала да стане нещо изключително и уникално. Следователно, се стремим да създаваме грижлива и красива градска среда, в която всеки дом може да бъде домашен уютен остров на щастие. Нашата цел е да бъдем Вашият надежден приятел и съдружник във всяка една стъпка от пътя към осъществяване на Вашите идеи и желания.

Мисия

Нашият непрекъснат стремеж е да предоставяме най-добрите цени на Балканите, като същевременно улесняваме изпълнението на всеки Ваши проекти. Ние разбираме, че всяко строителство, ремонт или подобрение изисква внимание към детайла и вяра в крайния резултат. Затова с нашата отговорност и компетентност се стремим да предоставяме перфектните решения, които отговарят на индивидуалните Ви изисквания.

Ценности

Нашите ценности са фундаментът, на който се гради Хоумпласт Инженеринг ООД:

  • Трудолюбие – работим усърдно, за да осигурим най-доброто за клиентите си.
  • Отговорност – сме преданите партньори, които се грижат за успешното завършване на всеки проект.
  • Съвършенство във всеки детайл – вярваме, че добрите резултати се постигат чрез внимание към всеки малък аспект.
  • Качество – стремим се към изключително качество, което дава дълготрайни резултати.
  • Компетентност – нашият екип е съставен от професионалисти с богат опит, готови да отговорят на всеки предизвикателство.
  • Сигурност – предлагаме продукти и решения, на които клиентите ни могат да се доверяват.

Нашата История

След 6 години на пазара и успешна дейност на Българския пазар, ние продължаваме нашето устойчиво развитие, като вдъхновяваме клиентите си да постигнат своите цели и мечти. С Хоумпласт Инженеринг ООД можете да бъдете сигурни, че имате партньор, готов да се включи във всяко начинание, независимо от неговия мащаб.

Корпоративна и Социална Отговорност

Ние не сме просто строителни хипермаркети – ние сме ангажирани граждани и добри съседи. Винаги се стремим да бъдем част от промяната, като създаваме възможности за нови работни места и подкрепяме развитието на личния и професионален потенциал на нашия персонал. Също така, с гордост се включваме в благотворителни инициативи, подкрепяме социални учреждения и организации, които се борят за по-добро бъдеще.

Бранда на „Hanger“ е на Хоумпласт Инженеринг ООД. Използваме съкращения от букви на нашето име, защото вярваме, че новото име отразява по-добре нашата цел и ангажимент към клиентите и общността. Благодарим Ви, че сте част от нашата история и се надяваме да продължим да бъдем Ваши

Свободни позиции за работа при нас

Онлайн търговец

Изготвя оферти и приключва продажби

Започни ремонта днес!

Предлагаме допълнително монтаж на повечето от предглаганите продукти в строителния онлайн хипермаркет Hanger.