Изберете страница
01

Плащане в брой

В брой се осъществява и плащането при онлайн поръчка, когато е избран начин на получаване: Плащане с наложен платеж. Сумата се заплаща на куриера след проверка на получената стока.

02

Плащане онлайн с банкова карта

Може да направите плащане през нашия сайт със следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron и V PAY.
Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (лв.)
– Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
– Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашия издател за транзакции в Интернет.
– Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Данни, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта:
– Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)
– Данни за автентикация: За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации
– Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница, където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Ако транзакция е успешна ще бъдете прехвърлени към страница с подробно описание на Вашата поръчка и текст „Вашата поръчка беше приета успешно“ в противен случай, ще видите съобщение за грешка.

03

Плащане с ПОС терминал

Всички наши магазини са оборудвани с ПОС терминали и приемат плащания с дебитни и кредитни карти:

– MasterCard,

– MasterCard Electronic,

– Maestro,

– Visa,

– Visa Electron

– V PAY.

начин на плащане Hanger
04

Плащане по банков път

Може да заплатите избраните продукти по банков път. Ако посетите наш офис ще Ви бъде издадена проформа фактура, по която може да осъществите банковия превод. Може да получите проформа фактура и по имейл, ако нямате възможност да ни посетите. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.

При направена поръчка през сайта получавате Инструкции за банков превод, както следва:
Получател: ХОУМПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Банка:ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
IBAN: BG57FINV91501017065149
BIC: FINVBGSF

За основание напишете номера на поръчката.
Поръчаната стока ще бъде изпратена след отразяване на парите по нашата сметка или изпращане на имейл с платежно нареждане на sales@tuia.store

За бърз и лесен начин за връзка – попълнете формуляра долу.