Пистолет-Воден дв.регул. Soft Touch,3 функ.

28,55 лв.

  • Тип: Воден пистолет
  • Функции : 3 форми на струята
  • Регулиране : плавно
  • Блокаж на спусъка: Да
  • Дебит : 20 л/ 4 бара

10 in stock

SKU: 3529961 Category: